maanantai 24. elokuuta 2015

Parikisan palkintojenjako

Eilen loppu parikisa. Tytöissä ei ollut Suomelta edustusta. Pronssi meni E. Raffalle ja S. Broccolinolle ja hopea M. Salvatolle ja G. Scriattolille, molemmat pariy italialaisia. Voiton veivät serbialaiset J. Zoranovic ja S. Pepis.Kidseissä Aleksi ja Hermanni eivät aivan 50 prosenttiin yltäneet. Sijoitus 27/40 prosentilla 49,47. Pronssille pääsi kiinalaispari Z. Wu ja Z. Yuan, hopealle puolalaiset K. Kopka ja O. Trybus ja mestaruuden voittivat tanskalaiset S. Bune ja C. Lahrmann.


Koululaissarjassq mulla ja Oskulla ei menny hyvin - 46,43% ja sijoitus 15/21. Pronssista oli suht tiukka taistelu, jonka voittivat Italialaiset S. Scata ja A. Manganella. Kiinalaisparit veivät kaksi muuta mitalia - hopean Y. Yin ja Z. Fang ja kullan H. Wei ja S. Sun.


Suomalaisista eniten eilen taisi harmittaa Vesaa ja Anttia, jotka viimeisessä jaossa pelasivat 3H kahdennettuna. Jos ruutu olisi ollut 4-3 sitoumus olisi mennyt kotiin ja jaosta tullut toppi, joka olisi riittänyt mitalleille. Valitettavasti ruutu oli 5-2 vinossa ja pietipelistä tuli lähemmäs nollaa. Sijoituksekai tuli 6/38. Junnusarjan pronssin veivätkin sitten S. Gannon ja J. Arbit Amerikasta, hopean italialainen G. Delle Cave ja argentiinalainen R. Rosa da Garcia, ja mestaruuden veivät naapurimaan 20 vuotiaat kaksoset M. ja O. Rimstedt. Mikael ja Ola olisivat halutessaan voineet pelata myös koululaissarjassa, mutta mielummin he johtivat lähes koko kisan junnusarjassa.


Palkintojenjakotilaisuudessa China Taipei päätti yllättää kaikki musiikkiesityksellä.


Palkintojenjakotilaisuuden jälkeen oli tarjolla vähän limsaa, mehua ja pientä napostettavaa. Pääasiassa suolaiset naposteltavat eivät olleet oikein junnujen makuun ja hyvin nopeesti tasanne tyhjeni, kun kaikki lähtivät syömään tai pelaamaan tai tekemään vielä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti