torstai 27. elokuuta 2015

Day 7

Pudotuspeleissä Zlatania vastaan ei sitten mennyt niinkuin piti. Alkoi kyllä ihan hyvin, mutta ei sitten jatkunut enään yhtä hyvin. Semifinaaleihin pääsi Zlatanin (jossa on siis muutama ruotsalainen argentiinalais- ja italialaisvahvistuksella) lisäksi Norja, Australia ja GreSwe Axon (jossa siis Rimstedtin veljekset, amerikkalainen ja kreikkalainen). Näistä Zlatan ja Norja voitti vastustajansa ja taistelee huomenna kullasta, kun kaks muuta pelaa pronssiottelua.

Me liityttiin tänään BAMiin ja saatiin lähtijän päälle 41 pistettä, joka oli kuudella sijalla olleen joukkueen pistemäärä. Ensimmäinen sessio ei oikein mennyt nappiin, mutta sen jälkeen pelit alkoivat sujua vähän paremmin. Tällä hetkellä ollaankin sijalla neljä. Huomenna peliin liittyvät joukkiksen kidsien, tyttöjen ja koululaisten tänään finaalin pelanneet joukkueet.Tänään tosiaan oli muiden kun junnujen sarjan palkintojenjako. Kidsien sarjassa kaikki kolme mitalia menivät kiinalaisjoukkueille.


Tyttöjen sarjassa oli myös kiinalaisvoittoisaa, mutta Italian tytön kumminkin veivät kullan.


Junnusarjassa pronssi meni Saksalle, hopea Puolalle ja kulta Kiinalle.


Pronssimitalisteista piti käydä ottamassa oikein lähikuva, kun siellä sattui olemaan yksi kaveri.


Tänään illalla, kun meinattiin lähteä syömään, rappukäytävässä lenteli pikkulintu ihan paniikissa. Hiemanko oli pelottavaa, kun se vaan säntäili sinne tänne.

Niin, ja Oskun skriinikaveri sai tänään itkuparkukohtauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti