torstai 20. elokuuta 2015

Day 0

Päästiin turvallisesti Opatijaan asti - ensimmäinen voitto! Lento Amsterdamiin lähti jo aamuseitsemältä. Sieltä lennettiin Zagrebiin, josta bussilla matka jatkui Rijekaan. Rijeka onkin jo ihan lähellä Opatijaa, joten sieltä oli helppo tulla taksilla suoraan apartmentsille. Taksikuski innostui suomalaisista matkustajista ja kertoili tarinoita siskostaan, joka asuu Ruotsissa. Kuskilta löytyi myös hyviä vinkkejä ruokapaikan valintaan, jotka Vesa vahvisti kokemuksistaan viime vuoden Opatijan EM-kisoista.


Illan avajaistilaisuus eteni tavalliseen malliin - paljon puheita vaikeasti ymmärrettävällä englannilla ja osa kroatiaksikin, rutkasti taputuksia, pari hymniä ja jälleen kerran WBF:n presidentillä oli avauskäsi ja kisat julistettiin alkaneeksi. Kiinalaiset junnut esittivät tavalliseen tapaansa musiikkiesityksen jonka jälkeen n. 10 vee tyttö piti lyhkäsen puheen todella hyvällä englannilla (erityisesti kun vertasi kaikkiin edeltäviin puheisiin).


Kisailijoista noin puolet ovat Kiinalaisia. Myös Kiinan Taipeilla ja Italialla on paljon edustajia. Suomea on edustamassa kolme paria. Aleksi Aalto ja Hermanni Huhtamäki pelaavat parikisan U16 sarjassa, Oskari Koivu ja Maria Mylläri (minä) U21 sarjassa ja Antti Aimala ja Vesa Fagerlund U26 sarjassa. Joka sarjasta on siis mahdollisuus saada Suomelle kultaa! Minä, Osku, Antti ja Vesa pelaamme myös joukkuekisan U26 sarjassa ja sen jälkeen oleva BAM-joukkis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti