torstai 20. elokuuta 2015

Iltaulkoilua

Käytiin Vesan kanssa vähän ulkoilemassa illan viileydessä. Väsyneet Oskari ja Antti jäivät kuumaan hotellihuoneeseen ihmettelemään ilmastoinnin toimintaa. Opatija on kyllä kaunis paikka. Rantaa, mukavia terasseja, musiikki soi ja ilosen näkösiä ihmisiä viettämässä iltaa. Rannikolla kuuluu mukavaa aallokon ääntä. Rannan toisella puolella onkin se Rijeka jonka valot näyttävät hienolta yön pimeydessä. Harmi vaan, että siitä ei saa mitään hyviä kuvia, kännykällä varsinkaan.

Matkalla Opatijaan maisemia katsellessa tulin miettineeksi, että tajuaakohan paikalliset kuinka kaunista heidän ympärillään on. Mutta toisaalta en minäkään osaa aina arvostaa Suomen hienoja maisemia, kun niihin on tottunu ja ne on ihan arkipäivää...

Käytiin Vesan kanssa vielä matkan päätteeksi jäätelöllä. Omaan annokseeni kuului jäätelöä, kermavaahtoa, kiivejä ja suklaakastiketta. Kuulemma viime vuonna Vesa oli kolme kertaa koittanu tilata vastaavanlaista mansikkasysteemiä kyseisestä jäätelöbaarista, mutta aina oli mansikat loppu. Tänään onnellinen Vesa sai kun saikin kauan odotetun jäätelöannoksensa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti